Als administratiekantoor kunnen wij voor u uw volledige financiële- en loonadministratie verzorgen, uw jaarrekeningen opmaken en al uw fiscale aangiftes opmaken en indienen. Daarnaast kunnen wij tussentijdse financiële rapportages verzorgen, zoals bijvoorbeeld uw kwartaalcijfers. Ook kunnen wij samen met u prognoses en budgetten opstellen. Hiermee kunt u uw verwachtingen voor bijvoorbeeld het komende jaar of periode in kaart brengen en deze vergelijken met de gerealiseerde cijfers.

Financiële administratie – boekhouding

Financiële administratie

Door de ontwikkelingen op automatiseringsgebied is het invoeren van uw financiële administratie – boekhouding een steeds minder tijdrovende bezigheid. Dit geldt zowel voor u als voor ons. Door bijvoorbeeld het scannen van uw inkoopfacturen of deze als digitaal bestand in te lezen kan onze online boekhoud software deze automatisch lezen, herkennen en verwerken. Ook uw bankmutaties kunnen automatisch worden ingelezen. Er kan zelfs een koppeling met uw bank worden gerealiseerd, waardoor de bankmutaties meteen klaar staan voor verwerking.

Iedere klant krijgt een op maat dienstenpakket aangeboden. U besteed alles aan ons uit – u doet een deel zelf en wij de rest – u doet alles zelf en wij controleren. Voor welke variant u ook kiest u wordt altijd door ons begeleid.

Online boekhouden

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van online boekhouden. Wij hebben hiervoor gekozen voor de online boekhoud software van Asperion. Er zijn veel mogelijkheden, wij vertellen u er graag alles over. In het basispakket online boekhouden kunt u onder andere:

 • Ongelimiteerd financiële mutaties invoeren.
 • Bankmutaties automatisch inlezen of importeren, deze mutaties worden zo veel mogelijk al automatisch gelabeld zodat de verwerking ervan steeds leuker en makkelijker wordt.
 • Inkoop- en verkoopfacturen invoeren.
 • Inkoop- en verkoopfacturen als digitaal bestand importeren en verwerken. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een pdf-bestand altijd weer bekijken.
 • Kasmutaties kunnen via een apart digitaal kasblad bijgehouden en verwerkt worden.
 • BTW aangiftes kunnen rechtstreeks naar de Belastingdienst worden verzonden.
 • Loon mutaties kunnen via een memoriaal boeking worden ingevoerd of automatisch worden ingelezen.
 • In de vaste activa module kunt u uw vaste activa beheren en de afschrijvingen boeken.
 • Exporteren van betaalbestanden. Als er een automatische koppeling met uw bank is wordt dit bestand automatisch naar uw bank verzonden.
 • Exporteren van automatische incasso bestanden. Ook deze kunnen eventueel direct naar uw bank worden verzonden ter verwerking.
 • Aanmanen van debiteuren, deze kunt u printen, mailen, beheren en ook de opmaak van het document personaliseren.
 • En nog veel meer.
Laptop Administratiekantoor JeBo Finance

Extra modules
Naast het reeds zeer uitgebreide basispakket bieden wij ook nog extra modules waarmee u nog meer mogelijkheden krijgt:

 • De Handelsmodule waarmee u het basispakket uitbreid tot een handelspakket waarbij u uw gehele proces van bestelling, naar voorraad tot aan verkoop beheert.
 • Met de Facturatie module kunt u uw verkoop facturen in de online boekhoud software maken. Deze kunt u direct mailen naar uw klant. Er zijn uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot de opmaak en layout. De verkoopfactuur wordt na verwerking meteen financieel verwerkt.
 • De Urenregistratie module – hiermee kunt u uitgebreid uw uren registreren en factureren.
 • De Im- en exportmodule geeft u mogelijkheden om mutaties vanuit bijvoorbeeld uw eigen systeem te importeren.
Jaarrekeningen
Jaarrekening

Ons kantoor is aangesloten bij de brancheorganisatie NOAB. Onze jaarrekeningen voldoen aan de gestelde wettelijke voorschriften en worden daarnaast opgemaakt conform uitgebreide NOAB-richtlijnen. Met onze jaarrekeningen kunt u onder andere terecht bij uw bank voor bijvoorbeeld het aanvragen van een financiering. Heeft u al een financiering dan verlangt uw bank jaarlijks een jaarrekening, ook hiervoor kunt u onze jaarrekeningen gewoon gebruiken.

Steeds vaker wordt er gevraagd naar een jaarrekening, bijvoorbeeld bij een subsidieaanvraag. Soms vraagt men zelf om een door een accountant goedgekeurde jaarrekening. Bijna altijd wordt een door een NOAB-kantoor afgegeven jaarrekening als gelijkwaardig beschouwd en geaccepteerd.