Voor al onze klanten zijn wij de vraagbaak als het gaat om financiële, fiscale, boekhoudkundige of personele vraagstukken. Daarnaast adviseren wij onze klanten bij algemene organisatorische vraagstukken. Onze advisering is dermate uiteenlopend van aard dat het niet mogelijk is om alle voorkomende advies werkzaamheden hier te omschrijven.

Om u toch een idee te geven, omschrijven we hieronder een aantal voorbeelden.

Bedrijf starten
Bedrijf starten

Als u een bedrijf wilt starten dan dient u een aantal zaken goed te regelen. Denk aan een bedrijfsnaam bedenken, inschrijven Kamer van Koophandel, melding bij de Belastingdienst, opzetten financiële administratie voor mkb en zzp’ers, factuur-vereisten, algemene voorwaarden, enzovoorts. Wij helpen u graag.

Personeel aannemen

Met personeel gaan werken

Als u met personeel wilt gaan werken dan dient u met veel zaken rekening te houden. Wij begeleiden u stap voor stap hierbij.

Conflictsituaties

Conflict situaties

Stel u heeft een conflict met uw debiteur, crediteur of personeelslid. Wij denken dan graag met u mee, twee weten immers altijd meer dan één.

Snel groeiende onderneming
Snel groeiende onderneming

Als uw onderneming snel groeit dan heeft u te maken met een steeds veranderende financiële situatie. Wij helpen u graag om grip te houden op uw liquiditeitspositie. Ook kunnen wij tussentijdse rapportages verzorgen met hieraan gekoppeld een financiële planning (begroting), zodat u tijdig signaleert of u op de juiste koers zit.

Bedrijf kopen of verkopen
Bedrijf kopen of verkopen

Als u een bedrijf wenst te kopen of verkopen dan zult u uw administratie en diverse bedrijfsgegevens paraat en up-to-date moeten hebben, zodat een potentiële kopen de juiste en volledige informatie kan raadplegen.