Als zzp’er weet u hoe belangrijk de zzp administratie is, maar u weet ook dat het goed bijhouden van deze administratie tijd kost. Tijd die u liever besteedt aan het ondernemen. JeBo Finance maakt het u makkelijker. Wij verzorgen uw gehele zzp boekhouding, zodat u zich kunt richten op het ondernemen. Met JeBo Finance hoeft u zich geen zorgen te maken over het administratieve gedeelte. Wij nemen gerust uw hele zzp administratie uit handen, maar u kunt ook bij ons terecht voor advies of voor het laten controleren van uw administratie. JeBo Finance staat voor u klaar, in welke mate dan ook. Ook voor uw MKB administratie kunt u bij ons terecht.

Waarom Jebo Finance

JeBo Finance is uw ontzorger op het gebied van uw zzp administratie. Bij een goed bijgehouden administratie heeft u veel baat. Aan de hand van uw administratie kunt u onder andere zien of u de mogelijkheid heeft om te investeren en te groeien. JeBo Finance denkt met u mee en geeft u advies. Wij zijn begaan met gedreven en gepassioneerde ondernemers. Wij staan niet alleen op zakelijk gebied voor u klaar, maar wij helpen u ook met uw privé aangifte. Een betrouwbare partner waar u op kunt rekenen, dat is wat u van JeBo Finance mag verwachten. 

Waarom u nog meer voor JeBo Finance zou gaan? Omdat u:

  • waarde hecht aan een betrokken partij;
  • wilt weten waar u aan toe bent wat betreft de kosten en niet voor verrassingen wil komen te staan;
  • vertrouwen wilt hebben in het bedrijf die uw zzp administratie doet;
  • op zoek bent naar een professioneel bedrijf waar u ook terecht kunt met uw privé administratie.

Wij hechten waarde aan het opbouwen van klanten relaties en gaan voor onze trouwe klanten door het vuur. Ook voor de administratie van MKB’ers staan wij graag klaar. Wij hanteren een duidelijke tariefstelling, zodat u precies weet wat u maandelijks kwijt bent. Met JeBo Finance gaat u voor duidelijkheid.

Administratie uitbesteden

Wat doet JeBo Finance voor u?

De administratie is erg belangrijk en kan zelfs van invloed zijn op keuzes die u moet maken voor uw bedrijf. JeBo Finance houdt zich grofweg bezig met de onderstaande diensten.

Onder de administratieve diensten vallen de financiële administratie, het online boekhouden en het opstellen van de jaarrekening. Bij JeBo Finance kunt u alle kanten op. Wilt u uw administratie zelf blijven doen en het liefst online? Dan staan wij voor u klaar voor advies en ondersteuning.

Werkwijze

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij komen dan in eerste instantie ook bij u langs om elkaar wat beter te leren kennen en om uw behoeftes in kaart te brengen. Of u nu uw zzp administratie geheel uit handen wilt geven of dat u het zelf online wilt doen, het begint met een persoonlijke afspraak. Vanuit daar stellen wij een offerte op en na akkoord van uw kant gaan we aan de slag.

Bent u zzp’er en wilt u uw zzp administratie op orde hebben? Wilt u zeker weten dat al uw aangiftes goed worden gedaan? Wilt u minder omkijken hebben naar uw administratie en wilt u zich kunnen richten op het ondernemen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.